Axel Meisse

Axel Meisse is de ontwerper en tevens de naam achter het merk Occhio. Occhio is één van de meest succesvolle verlichtingsproducten van de afgelopen jaren.

Occhio is licht in evolutie, een modulair verlichtingssysteem, zo flexibel dat er voor elke lichtsituatie een gepaste Occio- oplossing bestaat. 

De collectie bestaat uit vloerlampen, tafellampen, wandlampen, plafondlampen en  hanglampen. Occhio is qua vorm en design even origineel als tijdloos en toe te passen in verschillende interieurstijlen.

Door de jaren heen onderging  Occhio een voortdurende en innovatieve ontwikkeling, waarvan de verschillende families het resultaat zijn.

Axel Meisse ìO 3d

Io 3d is de meest recente en meest geavanceerde telg uit het occhio gamma. Door de driedimensionale beweeglijkheid vormt de io een fascinerend en veelzijdig lichtobject.

Lees meer...

Axel Meisse Sento

De sterkte van Occhio Sento zit hem in de functionaliteit en modulariteit. Zo kunnen interieurs en projectruimtes lichttechnisch en optisch in hun totaliteit worden ingericht en verlicht. Het systeem is consistent opgebouwd en bestaat uit een kop en een basis. Samen vormen ze één totaalconcept. 

Lees meer...